NATALINA spletna trgovina za male in velike

V čem je fora? Gledam prej poročila, ena naša "zvezdnica" je rodila in glej ti to neverjetno novico. Nekaj dni po porodu je videti, kot da ne bi rodila! Tolk dobr! Ja zaboga milega, kako je to noro pomembno kako ženska zgleda po porodu! POPOLNO!! Bog ne daj, da bi ostalo (se videlo) kaj trebuščka v katerem se je nosilo in je živelo novo življenje. Vsa mora žareti, make up popoln, postava za na pisto.

  • 29.
  • december
  • 2018
Igrače vsepovsod!

Ja, kar glava zaboli, ko zvečer mularijo spraviš spat (tiste majhne, ki še ne morejo sami pospravit) pa ne veš kako bi se lotil. Najraje bi imel kar majhen bagerček in vse skupaj zgrabil na en kup. Ali pa skupaj zvil preprogo in vse umaknil v kot.

  • 08.
  • marec
  • 2020
Današnja ženska ?

Težko je razumeti ta dan, ta praznik, če si že rojen v žensko enakopravnost, če s tem živiš in ti je to popolnoma vsakdanje. A velikokrat se vprašam kam nas je ravno to pripeljalo.

Udarec v malo glavico je bil menda zelo grd. Najprej je udarila ob steklo, ga razbila in nato udarila še ob trdo cesto. Očividci so povedali, da je imel malček v glavici veliko luknjo, na tleh okrog njega pa je bila mlaka krvi.

Če kupim avto in ga plačam s svojim denarjem je MOJ. Če v trgovini kupim banane s svojim denarjem so moje. Moja je hiša, televizija, vaza, spodnje perilo in vse kar sem kupila s pošteno in težko zasluženim denarjem.

Večina jih bo krivila sistem, državo, splošno stanje našega zdravstva. Nekaj resnice je tudi v tem. A skoraj toliko, kot me je bolel zob, me boli ODNOS do pacienta. Za vse to ni kriva DRŽAVA, ne VLADA, ampak ljudje, ki to delo opravljajo!