NATALINA spletna trgovina za male in velike

Leseni igralni center 8 v 1

  • Koda: 7711
  • EAN:

Leseni igralni center 8 v 1 je odlična interaktivna igrača, ki razvija otrokove ročne spretnosti, motoriko, koordinacijo in domišljijo. Je odličen pripomoček, s katerim se otrok uči prepoznavati različne barva in oblike. 

 

 

Celoten opis...
  • Redna cena
  • 36,10
Na zalogi
Opis izdelka

Igralni center iz lesa 8 v 1 je odlična interaktivna lesena igrača, ki razvija otrokove ročne spretnosti, motoriko, koordinacijo in domišljijo. Je odličen pripomoček, s katerim se otrok uči prepoznavati različne barve in oblike. Žive barve spodbujajo domišljijo najmlajših in njihovo ustvarjalnost. S premikanjem elementov se najmlajši vadijo v ročni spretnosti majhnih prstov in spodbuja koordinacijo oči in rok

Vsebuje šest zanimivih funkcionalnih ploskev z različnimi nalogami: vrteči bloki s številkami in imeni, ura, odprtine v katere malček vstavlja lesene bloke, labirint z živalmi, vrteče zvezde, abakus (računalo). Na vrhu interektivnega centra je labirint, sa katerim se otrok lahko igra ločeno, na dnu plošče pa je natisnjena igra. Lesena interaktivna kocka je varna za otroke. Izdelana je iz kakovostnega lesa, z odlično poliranimi robovi, brez ostrih robov ali elementov, zato se otrok med igro ne more poškodovati. Pobarvana je z okolju varnimi barvami. Primerna je tudi za odlično darilo.