NATALINA spletna trgovina za male in velike

Skiro, ki raste z otrokom 3 v 1, roza

  • Koda: 9391
  • EAN:

Skiro, ki raste z otrokom, saj se prilagaja otrokovi starosti in njegovim sposobnostim. Pet nastavljivih stopenj višine volana ter tri nastavljive višine sedeža.

Celoten opis...
  • Redna cena
  • 39,60
Izdelek ni na voljo
Razprodano

Skiro je zaradi treh koles stabilen in varen že od zgodnjih let otrokovega življenja. Volan ima pet nastavljivih stopenj višine, kar pomeni, da ga lahko uporablja več let. Prav tako ima tudi sedež tri nastavljive višine. Najprej se skiro uporablja s sedežem in košaro, ko je otrok večji se odstrani sedež in košaro, nato pa se lahko uporablja tudi kot rolka (odstranljiv volan). Skiro je torej kombinacija treh različnih vozil: poganjalca, skiroja in skateboarda

Skiroo vzpodbuja otrokov razvoj motorike, koordinacije in ravnotežja

Kolesa so iz poliuretanske pene, ki so trpežnejše od gume, ki se med vožnjo ne obrabijo in ne zlomijo. Ročaj in podlaga za noge sta izdelani iz protizrdrsnih materialov. Sprednje kolo imajo vgrajene led lučke, ki se med vožnjo svetijo (ne potrebujejo polnjenja). Diametrska kolesa spredaj 15 cm, zadaj 10 cm bodo zaradi širokega razmika poskrbela za stabilno in varno vožnjo. Zadnje kolo je opremljeno z blatnikom, ki je tudi zavora. Enostavna montaža. Obremenitev na sedežu je priporočljiva do 25 kg. Za starost otroka od tretjega leta naprej. 

Mere (višina / dolžina / širina): 47-71 cm / 56,3 cm / 26 cm 

Teža: 2,6 kg

Ležaji: ABEC 7